Februari 2013

Efter längre vinteruppehåll med fokus på hästarnas uppbyggnadsträning och vidareutbildning var det dags för årets första tävling i Åstorp. Åstorportens RF har fått ett rejält ansiktslyft med bra fibersandunderlag och mer rutinerade funktionärer på banan. Det var väldigt trevligt att åka på deras tävlingar där alla dessutom var otroligt hjälpsamma och tillmötesgående med allt ifrån parkering till banpersonal.

De fem hästar vi hade med oss hoppade över förväntan bra, fyra felfria och en med ett missförstånd som resulterade i en volt och tidsfel. Det är viktigt att komma ihåg att all tävling upp tom 140 hoppning bara är utbildning och att de unga hästarna är med för att lära sig. Vi åkte hem med ett glatt humör och nöjda hästar, Tack till teamet som denna gången bestod av Ida Olsson, Emma Larsson och Göran Larsson för all er hjälp!

In i stallet har vi mottagit en fin hingst e Jaguar Mail som ska visas på treårstest ifrån Camilla Paradis samt ytterligare en fin treåring efter Casall från Susanna Halldén. Det ska bli spännande att se vad det blir av dessa framöver!

21 mar 2013


Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)